Account

Hoofdmenu

meer info René Vos Outdoor & Sport
Uw winkelwagen

Informatie over Adidas Terrex pro

Productspecificaties

Merk Adidas
Model Terrex Pro

Technieken:
Voor elke neus: 
 voor elke neus
Het neusstuk Double-Snap Nose Bridge™ is gemaakt uit een zacht antislipmateriaal dat zorgt voor een veilig en comfortabel draagcomfort. De breedte van de neusbrug kan in twee posities worden versteld. Op die manier krijgt u de perfecte pasvorm.


Voor elk gezicht:
voor elk hoofd
TRI.FIT™ verzekert de beste pasvorm; de hoogte van de lenzen is in drie standen verstelbaar en kan worden aangepast tot de beste pasvorm. Ongeacht de wind, het weer of de zon biedt dit exclusieve onderdeel de best mogelijke bescherming en pasvorm.

Licht en flexibel:
licht en flexibel
Dankzij de drukvrije, antislip- en stabiele pasvorm, blijft uw bril blijft zitten waar nodig. SPX™ is een extreem licht, onbreekbaar en allergievrij materiaal met geïntegreerde Flex Zones™. Samen met de Traction Grip™ zorgt het voor de nodige flexibiliteit en het grootste draagcomfort.

Buigt in plaats van breekt:
buigt in plaats van breekt
Quick-Release Hinge. De druk neemt toe, het montuur blijft intact: in plaats van te breken, klikt het scharnier bij hoge druk los van het montuur en kan het snel weer
worden bevestigd. De veren kunnen bij sommige modellen, als dat nodig is, ook worden vervangen door een hoofdband. SPX™ is een onbreekbaar, extreem licht en allergievrij materiaal dat u een antislip, drukvrije en stabiele pasvorm bezorgt. Zo blijft de bril zitten waar nodig.

 Schrijf uw eigen review

Alleen geregisteerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Log, eerst in of registeer