Account

Hoofdmenu

meer info René Vos Outdoor & Sport
Uw winkelwagen

Onze pasvormspecialisten helpen jou graag ook via Whatsapp

Kom je niet uit de buurt, ben je niet in de gelegenheid om onze winkel te bezoeken ivm het coronavirus of om een andere reden? Dan bieden wij vanaf vandaag 19 maart 2020 ook de mogelijkheid om jou te adviseren via Whatsapp. Onze pasvormspecialisten zijn zodanig opgeleid dat zij vaak in 1 oog opslag kunnen zien wat voor jouw voeten de beste schoen is. In de winkel werken we altijd met een onderzoek van de voet waarmee ze vervolgens tot de juiste schoenkeuze komen. Echter dit kunnen we natuurlijk ook voor een groot deel digitaliseren.

Schoenadvies via WhatsApp hoe werkt dit? 

Eigenlijk heel simpel, je maakt een foto van jouw voeten (zonder sokken), het liefst van bovenaf en van de zijkant zoals het voorbeeld hierboven. Vervolgens geef je jouw wensen aan, waarvoor ga je de schoenen gebruiken:

  • Loop je een vierdaagse?
  • zijn ze bedoeld voor de dagelijkse wandelingen?
  • loop je met name verhard of het liefst in het bos?
  • ga je de bergen in?
  • heb je een voorkeur voor een hoge of lage schoen?
  • Wat is jouw normale schoenmaat? 
  • Wat is de lengte van jouw voeten in centimeters?

Uiteraard helpt ons team van digitale pasvormspecialisten jou met het doorlopen van deze stappen zodat zij jou kunnen voorzien van het beste advies. 

Hoe weet ik of deze schoen de beste is? 

Onze pasvormspecialisten kunnen aan de hand van bovenstaand protocol uiterst zorgvuldig inschatten wat voor jou de beste schoen is en zullen met een advies van 1 of 2 schoenen komen. Deze schoenen kunnen opgestuurd, afgeleverd worden en jij kunt ze gaan testen. 

Niet goed geld terug! 

Wij zijn zo overtuigd van ons advies en de kennis dat we deze afspraak aan durven gaan. Net als in de winkel willen wij graag dat elke verkochte schoen versleten wordt aan jouw voeten. Mocht blijken dat de geadviseerde schoen niet de juiste keus is mag je daarom de schoenen terugbrengen, ook al heb je ermee gelopen (uiteraard is het fijn als je ze eerste op een schone en droge ondergrond test). Geld terug kan natuurlijk altijd maar daar ben je niet echt mee geholpen aangezien je dan nog steeds niet voorzien bent van de best passende schoen. Daarom gaan onze specialisten het liefst net zolang door totdat zij de juiste schoen voor jouw voeten hebben gevonden. 

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen stuur dan nu een appje naar +31618577061

René Vos Weblog met buitensport tips

28.08.2018 Bescherm je tegen insecten met de kleding van Craghoppers! Lees meer
09.08.2018 Waarom een Fjällräven wandelbroek? Lees meer

Advies bij de keuze van wandelschoenen

Heb je moeilijke voeten? Onze sportpodologen analyseren je voet en zorgen voor een schoen die zorgt voor minder pijnlijke en vermoeide voeten.

  1. Maak een afspraak