Account

Hoofdmenu

meer info René Vos Outdoor & Sport
Uw winkelwagen

Pijnvrij skiën! Superfeet custom carbon maakt het verschil!

homepage banner blog superfeet custom carbon

Wie kent het niet pijnlijke voeten in skischoenen? Bijna iedereen heeft wel eens last van pijnlijke voeten in skischoenen. Onze bootfitters Bas en René maken al een tijdje skischoenen volledig op maat. Afgelopen week is er een nieuw product binnengekomen dat jouw voeten nog beter ondersteund waardoor de kans op een krampgevoel in je voeten nog kleiner wordt.

Superfeet Custom Carbon

Deze zool gemaakt van Carbon in combinatie met outlast wordt volledig vacuum getrokken om je voet. Doordat de voet in een neutraalstand staat en onbelast is krijg je de optimale ondersteuning van je voet.

Ruim 80% van de skiërs kan wel wat extra steun gebruiken!

Sterker nog wij zijn van mening dat het in skischoenen altijd beter is om een beter ondersteunende zool te gebruiken om pijn in je voeten te voorkomen. Met deze wetenschap is het niet gek dat Superfeet zo succesvol is in de wandel en wintersportmarkt. Door de enorme ondersteuning die de Superfeet custom carbon biedt kunnen we heel veel problemen oplossen.

Ben jij benieuwd wat de Superfeet Custom Carbon voor jou kan betekenen? Maak dan nu een afspraak met een van onze bootfitters!

knopje-afspraak

Reacties

U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

René Vos Weblog met buitensport tips

28.08.2018 Bescherm je tegen insecten met de kleding van Craghoppers! Lees meer
09.08.2018 Waarom een Fjällräven wandelbroek? Lees meer

Advies bij de keuze van wandelschoenen

Heb je moeilijke voeten? Onze sportpodologen analyseren je voet en zorgen voor een schoen die zorgt voor minder pijnlijke en vermoeide voeten.

  1. Maak een afspraak