Wat maakt de Oofos zo bijzonder?

Wat de makers van Oofos bij elkaar bracht was de behoefte om schoenen te maken die fitness en sport fanatiekelingen kunnen helpen bij het herstellen van training op een harde ondergrond. Oofos helpt schokken op te vangen na een training door de combinatie van foamtechnologie en een biomechanisch voetbed.

Verwen je voeten naar een dag hard werken met Oofos

Onze voeten krijgen dagelijks veel te verduren, of je nu veel staat, loopt of sport onze voeten moeten ons dragen en kunnen dan flink vermoeid zijn. Dit is de reden waarom Oofos ontworpen is, het schoeisel van Oofos laat jouw voeten sneller herstellen. Kortom een genot voor onze onderdanen.

  1. Oofoam: Absorbeert 37% meer schokken dan andere foam soorten. Dit omdat sportschoenen zijn ontworpen om zo veel mogelijk energie terug te geven dit om de voorwaartse beweging te versnellen. Oofoam is juist ontwikkeld om sneller te herstellen waarbij schokabsorptie essentieel is.
  2. Oofos verminderd druk op de gewrichten door de enorme schokabsorptie.
  3. Enorme ondersteuning van de voetboog; In tegenstelling tot veel andere slippers ondersteunt Oofos de voetboog als geen ander. Door deze ondersteuning wordt de voet rechter op gezet waardoor de druk op de enkels, knieën en heupen verminderd wordt.
  4. Natuurlijke afwikkeling; Oofos slippers zijn ontwikkeld om de voet goed af te wikkelen.

Andere kenmerken van Oofos zijn; zacht, comfortabel teen stuk, duurzame demping, vochtbestendig,  gesloten cel foam, wasbaar en zo licht dat ze blijven drijven.

Oofos slippers bij hielspoor

Door de extreme demping, goede ondersteuning en goede afwikkeling zijn de Oofos slippers uitermate geschikt voor mensen met hielspoor klachten. Voor een snel herstel bij hielspoor is het belangrijk om de voetboog te ondersteunen het zachte voetbed geeft veel comfort en zorgt ervoor dat je ondanks de hielspoor je comfortabel kunt voortbewegen. Het OOfoam materiaal buigt tegelijkertijd met uw voet mee. Dit verlicht de druk en dempt schokken op de voeten, knieën en onderrug.

Oofos als herstel na flinke inspanning

We kennen het allemaal na een stevige training, vermoeide/ zware benen, stijve kuiten kortom tijd om te herstellen. Trek na een flinke training de Oofos slippers aan en voel de OO. Je zult merken dat je benen een flinke verlichting voelen door de extreme demping en ondersteuning van de voet. Ervaar het zelf.

Oofos is verkrijgbaar voor mannen en vrouwen.