100% waterdicht; Hanwag Yellowstone Gaiter GTX

Op zoek naar de ultieme jacht of slecht weer schoen? Dan is de Hanwag Yellowstone Gaiter Gtx zeker iets voor jou. Deze schoen scoort op stabiliteit en waterdichtheid een dikke vette 10.

De Hanwag Yellowstone Gaiter Gtx zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt rondstruinen in ieder terrein. Of je nu in Nederland loopt door de uiterwaarden of richting het bergachtige terrein van bijvoorbeeld Ierland/ Schotland gaat deze schoen zorgt ervoor dat jouw voeten in ieder geval droogblijven. Naast het gewone wandelwerk is deze schoen ook uitermate geschikt voor tochten door de sneeuw denk hierbij bijvoorbeeld aan sneeuwschoen wandelen.

Uniek aan de Hanwag Yellowstone Gaiter Gtx is het gebruik van G-1000, wellicht bekend van het materiaal waar Fjällräven onder andere zijn kleding van maakt. Dit zeer robuuste, winddichte en ademendeweefsel bestaat uit 65% polyester en 35% katoen. Mede hierdoor zul je je verbazen over het gewicht van deze schoen. In combinatie met Gore-tex is deze schoen dus volledig waterdicht.

Kortom deze bergschoen is voor ons een absolute aanrader. Deze nieuwe schoen is voor alsnog alleen verkrijgbaar in onze winkels.

Alvast vooronderzoek doen? kijk hier!

Graag tot ziens in een van onze winkels,

Groeten

Bas
handtekening bas blog