Account

Hoofdmenu

meer info René Vos Outdoor & Sport
Uw winkelwagen

ISPO München 2017

ISPO 2017

DE wintersportbeurs ISPO 2017

Aankomend weekend is het weer zover van zaterdag t/m woensdag vind de grootste wintersportbeurs ter de wereld plaats in München. Je zult begrijpen dat dit een snoep reisje voor ons is, als wintersportspecialisten zijn onze mensen constant op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en trends. Dit jaar zal het Vossenteam met een groot gezelschap afreizen richting München. Cees, Kim, Anne-Marie, Bob, Chris René en Bas zullen zaterdag om 16:30 vertrekken uit de winkel.

Zondag 5-02 gewoon geopend; wintersportspecialisten niet aanwezig!

Gelukkig is niet iedereen weg, onze wandelschoen- en kledingspecialisten zijn zondag 5 februari gewoon aanwezig om jou te voorzien van het beste advies. Echter ben je op zoek naar nieuwe ski's of skischoenen dan hopen we dat je nog even kunt wachten, dinsdag zullen onze specialisten op skigebied weer terug zijn om jou te helpen. 

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkeling? 

Uiteraard kun je ons team volgen in München, dagelijks zullen er verschillende updates volgen waardoor jij direct op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen. Voor alle updates en de nieuwste informatie bezoek even onze facebookpagina. 

René Vos Weblog met buitensport tips

17.05.2018 100% Persoonlijke inlegzolen met Footbalance. Lees meer
11.04.2018 Volledig aanpasbare wandelschoen, Tecnica Forge! Lees meer

Advies bij de keuze van wandelschoenen

Heb je moeilijke voeten? Onze sportpodologen analyseren je voet en zorgen voor een schoen die zorgt voor minder pijnlijke en vermoeide voeten.

  1. Maak een afspraak