Account

Hoofdmenu

meer info René Vos Outdoor & Sport
Uw winkelwagen
Categoriën
Filter
Filter

Verfijn keuze

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Meer informatie over Fischer Vacuum Comfort Fit

Fischer Vacuum comfort fit: 

Wie kent het niet, pijnlijke of vermoeide voeten in skischoenen? Soms is het zo erg dat je bijna geneigd bent te stoppen met wintersporten! Mensen dit hoeft echt niet. In veel gevallen vergroten onze bootfitters het ski comfort met slechts een simpele aanpassing. Onze bootfitters worden geholpen door de nieuwste techniek van Fischer, namelijk de Vacuum comfort fit skischoenen. Deze lijn skischoenen is nu een aantal jaren op de markt en we hebben al vele succes geboekt. 

Hoe werkt Fischer vacuum comfort fit? 

Dit kunnen we het beste uitleggen aan de hand van een kort promotie filmpje van Fischer zelf. 

Zoals je op bovenstaand filmpje hebt kunnen zien worden de skischoenen van Fischer volledig op maat om je voet gevacumeerd. Hierdoor krijg je een unieke fixatie in de hielpartij met wat meer ruimte rondom de voorvoet. Als de voet erom vraagt kunnen onze bootfitters nog meer aanpassing doen rondom de voorvoet. Een veel voorkomende aanpassing bij dames is uitdeuken van de skischoen ten hoogte van de hallux valgus (de welbekende knobbel op het grote teen gewricht). 

Een extreem voorbeeld van de mogelijkheden zie je op de foto hieronder, waarbij we een van de skischoenen al voor een deel hebben aangepast. 

 

Doordat de Fischer Vacuum Comfort Fit schoenen na verwarming extreem goed vervormbaar en vormvast zijn is er simpel wel heel veel mogelijk. Ben jij benieuwd wat de of een Fischer Vacuum Comfort Fit jouw ski plezier kunnen vergroten maak dan een afspraak met een van onze bootfitters. 

 

René Vos Weblog met buitensport tips

28.08.2018 Bescherm je tegen insecten met de kleding van Craghoppers! Lees meer
09.08.2018 Waarom een Fjällräven wandelbroek? Lees meer

Advies bij de keuze van wandelschoenen

Heb je moeilijke voeten? Onze sportpodologen analyseren je voet en zorgen voor een schoen die zorgt voor minder pijnlijke en vermoeide voeten.

  1. Maak een afspraak