Account

Hoofdmenu

meer info René Vos Outdoor & Sport
Uw winkelwagen

Meer informatie over Life-Line

Nieuw in onze collectie: Life- Line 100% Walkproof!

Sinds 1976 voorziet het Nederlandse merk Life-Line de outdoor-liefhebber van kwalitatieve en functionele kleding. Na de grote doorbraak van de Life-Line afritsbroek in Europa begin jaren ’90, is de focus nu volledig toegespitst op de wandelsport. Comfortabele, functionele en kwalitatieve kleding, speciaal gemaakt voor de Nederlandse wandelaars die fit en vitaal willen blijven. Dat is waar Life-Line voor staat.

Life-Line wil de wandelsport in Nederland nog groter maken, omdat wandelen een erg leuke, zeer toegankelijke en gezonde vorm van bewegen is. Met onze kleding willen wij alle wandelaars nog meer laten genieten van hun wandel-avonturen, of dat nou het blokje om op zondagmiddag, de Vierdaagse of een wandelvakantie is – met Life-Line haal je nog meer plezier uit je wandeling!

Life-Line is onderdeel van het Nederlandse familiebedrijf Bemontex, gevestigd in Nieuwegein. Bemontex heeft al meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van (outdoor-) kleding. De kleding wordt ontworpen in Nederland en geproduceerd in het verre Oosten, grootendeels in China. De productie wordt gecoördineert vanuit het Life-Line kantoor in China. Omdat duurzaameid een belangrijk onderdeel van hun bedrijfsfilosofie is, is Life-Line aangesloten bij BSCI, het Business Social Compliance Initiative. BSCI zet zich wereldwijd in voor de verbetering van arbeidsomstandigheden in de productieketen en zorgt ervoor dat de richtlijnen opgesteld door VN (Verenigde Naties) en ILO (International Labour Organization) worden nageleefd.

   

 

100% WALK-proof keurmerk

Life-Line heeft zich als doel gesteld om jou écht te laten genieten als je gaat wandelen. Want hoe jouw wandelavontuur er ook uitziet, de juiste kleding speelt een belangrijke rol. Geniet je van de natuur of ben je afgeleid door je broek die begint te schuren? Bewonder je de buffels langs de wandelroute of word je lastig gevallen door muggen? Wij maken onze kleding speciaal voor het wandelen en kiezen de juiste materialen, pasvormen en functies. Zo maken wij mooie, comfortabele en functionele wandelkleding.

Een deel van onze producten is voorzien van het keurmerk 100% WALK-proof. Deze producten zijn ontwikkeld en uitgebreid getest in samenwerking met actieve en recreatieve wandelaars. Alle 100% WALK-proof producten beschikken over extra functionaliteiten voor het wandelen, zoals bijvoorbeeld bescherming voor insecten, een capuchon speciaal gevormd voor brildragers of extra ventilatieritsen. Met de 100% WALK-proof producten maak je zeker de juiste kledingkeuze voor jouw volgende wandelavontuur. Geniet ervan!

René Vos Weblog met buitensport tips

17.05.2018 100% Persoonlijke inlegzolen met Footbalance. Lees meer
11.04.2018 Volledig aanpasbare wandelschoen, Tecnica Forge! Lees meer

Advies bij de keuze van wandelschoenen

Heb je moeilijke voeten? Onze sportpodologen analyseren je voet en zorgen voor een schoen die zorgt voor minder pijnlijke en vermoeide voeten.

  1. Maak een afspraak