Voor mij kan de winter niet snel genoeg beginnen! Want er is toch bijna niks lekker dan door de poeder beuken met de sneeuw tot aan je knieën, bij de gedachte alleen al gaat mijn hart sneller kloppen. De zomer is ook lekker hoor, begrijp me niet verkeerd. Maar na een zomerseizoen begint het toch behoorlijk te kriebelen.

Opening wintersportseizoen

Op een lekkere zomerdag trokken Anne-Marie en ik er op uit om de kwaliteit van de sneeuw op de Lochemseberg eens te inspecteren!😉 Ik had immers wel weer zin in een mooi avontuurtje door de witte poeder.

Eenmaal aangekomen in het altijd mooie Lochem was dit ons uitzicht:

uitzicht lochemseberg

Op zich niet gek als je weet dat het pas 30 juli 2014 is, maar een kleine teleurstelling was het wel. De normaal toch vrij sneeuwzekere Lochemseberg, waarvan de toppen tot 49m boven NAP reiken, is de laatste jaren (waarschijnlijk door de opwarming van de aarde) niet meer zo sneeuwzeker als een paar jaar terug.

Nu hadden we ervoor kunnen kiezen om weer huiswaarts te keren. Echter de behoefte om toch de lange latten weer onder te knopen was zodanig hoog dat we het toch nog even geprobeerd hebben. En niet zonder succes.

 

Alle gekheid op een stokje

Helaas duurt het nog even voordat we echt weer de witte poeder kunnen op zoeken, echter de nieuwe wintercollectie staat op het punt van binnenkomen. Wil jij als eerste op de hoogte zijn zodra we de wintersportspullen binnenkrijgen?

bezoek onze Facebookpagina!

Voor alle wintersport liefhebbers…. TOT SNEL! HALS UND BEIN BRUCH!

blog afsluiten skien lochemseberg