Account

Hoofdmenu

meer info René Vos Outdoor & Sport
Uw winkelwagen

Informatie over Ortlieb Ultra drybag PS10

Niet in voorraad

€ 19,95
Dus komt het meer dan eens voor dat de professionele inpakker een uitrusting naar categorie in kleine plastic zakken stopt. ORTLIEB komt nu met een beter alternatief, dat niet alleen natuurvriendelijk, maar ook betaalbaar is: de superlichte bagagezakcollectie in zeven maten en drie kleuren maakt een overzichtelijke en zeer flexibele indeling van de bagageruimte mogelijk.

Productspecificaties

Merk Ortlieb
Model Ultra drybag PS 10
Zelfs de slimste bagage biedt nauwelijks aanpasbare binnenruimte. Dus komt het meer dan eens voor dat de professionele inpakker een uitrusting naar categorie in kleine plastic zakken stopt. ORTLIEB komt nu met een beter alternatief, dat niet alleen natuurvriendelijk, maar ook betaalbaar is: de superlichte bagagezakcollectie in zeven maten en drie kleuren maakt een overzichtelijke en zeer flexibele indeling van de bagageruimte mogelijk. De zeer nauwkeurige planningsmogelijkheden zijn nauwelijks te overtreffen: voor elke zak wordt de inhoud in liters aangegeven. Zo kunt u in één greep de reisapotheek uit uw rugzak toveren of gericht uw droge sokken te voorschijn halen.

Het waterdichte omhulsel in het zeer lichte nylonweefsel PS 10 zorgt niet alleen voor het droog houden van spullen (waarin genaaide fietstassen of rugzakken niet waterdicht blijken), maar verrast ook nog eens aan alle kanten door zijn doordachte functies: aan het verstevigde en ronde uiteinde in het knikbestendige en slijtvaste PS 17-weefsel biedt de brede bodemlus hulp bij het leegmaken van de zak. U moet het boveneinde na het vullen minstens driemaal omrollen, de snelsluitingen in elkaar steken en zie daar: handiger en beter ingedeeld bestaat niet.

Ter versteviging van grotere trekking- en wandelrugzakken ook verkrijgbaar als ultralichte bagagezakliner met robuuste, rechthoekige bodem (31×42 cm).Schrijf uw eigen review

Alleen geregisteerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Log, eerst in of registeer