Account

Hoofdmenu

meer info René Vos Outdoor & Sport
Uw winkelwagen
Categoriën
Filter

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Meer informatie over Waterdichte jassen

Onze collectie waterdichte jassen is zeer uitgebreid. Maar welke jas is nu voor jou het beste geschikt? Om deze vraag te beantwoorden zien we je het liefst een keer langskomen in onze winkel, zodat we een advies op maat kunnen geven. Om je op het internet al iets meer wegwijs te maken bestaat onze collectie waterdichte jassen uit de volgende categorieë: 

Gore-tex jassen 

Als je het hebt over een Gore-Tex jassen dan hebben we het over jassen die langdurig waterdicht zijn maar toch goed ventileren. Voordat een merk het label Gore-tex mag dragen heeft het een heel aantal testen ondergaan. De slogan "Guaranteed to keep you dry" is dan ook niet voor niets hun slogan. Kies je voor een Gore-tex jas dan kies je voor een duurzaam waterdichte jas die onder de zwaarste omstandigheden goed functioneert. 

Dermizax jassen

Dermizax mag ook wel gezien worden als de tegenhanger van Gore-tex. Dermizax presteert zowel op ademend- als op waterdicht vermogen vergelijkbaar met Gore-tex. Het verschil zit hem over het algemeen in de pasvorm. Jassen voorzien van het Dermizax membraam voelen over het algemeen wat soepeler aan.

Jassen met een eigen membraam

Op een iets lager prijsniveau maar wel waterdicht vind je de jassen met een eigenmembraam. Bijna alle buitensportmerken gebruiken een eigen waterdichte variant. Velen van jullie zullen HyVent, DryTech, IsoTex, Venturi etc wel. Allen zijn volledig waterdicht maar zullen qua ventilerend vermogen minder scoren. Maar voor degene die niet meteen de hoofdprijs willen betalen zijn de jassen met een eigen membraam een uitstekend alternatief. 

René Vos Weblog met buitensport tips

28.08.2018 Bescherm je tegen insecten met de kleding van Craghoppers! Lees meer
09.08.2018 Waarom een Fjällräven wandelbroek? Lees meer

Advies bij de keuze van wandelschoenen

Heb je moeilijke voeten? Onze sportpodologen analyseren je voet en zorgen voor een schoen die zorgt voor minder pijnlijke en vermoeide voeten.

  1. Maak een afspraak