Account

Hoofdmenu

meer info René Vos Outdoor & Sport
Uw winkelwagen
Categoriën
Filter

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Meer informatie over Löp wah lös

Zondagochtend 9 september vindt alweer de 3e editie van het hardloopevenement Löp wah lös in Laren plaats. Rene Vos Outdoor & Sports is de trotse sponsor van de Rene Vos 10 kilometer. De Rene Vos 10 kilometer gaat om 10:45 van start. De start vindt plaats in de Dorpsstraat in Laren, midden op het feestterein van de Larense Kermis. Het grotendeel van het parcour gaat over Landgoed Verwolde en het buitengebied van Laren. De inschrijfkosten bedragen €7.50. Wil je graag meedoen of meer informatie? Bezoek dan hier de website van Löp wah lös!

 Parcours

Het parcours van de Rene Vos 10 km is als volgt: we beginnen bij het standbeeld van Albert Mol. Na het startschot gaat het parcours richting de kerk, om aansluitend via de school het dorp uit te rennen. Daarna gaan we bossen van het Landgoed Verwolde in en brengen we een bezoek aan Huize Verwolde en de Dikke Boom. Hierna verlaten we landgoed Verwolde en trekken we iets meer richting het oosten, om via zandpaden en bossen uiteindelijk over het Zomerpad en langs de vijver weer richting de finish te gaan. De laatste 300 meter gaan over de Dorpsstraat waar we over de Larense Kermis rennen.

 

 

René Vos Weblog met buitensport tips

28.08.2018 Bescherm je tegen insecten met de kleding van Craghoppers! Lees meer
09.08.2018 Waarom een Fjällräven wandelbroek? Lees meer

Advies bij de keuze van wandelschoenen

Heb je moeilijke voeten? Onze sportpodologen analyseren je voet en zorgen voor een schoen die zorgt voor minder pijnlijke en vermoeide voeten.

  1. Maak een afspraak