De introductie van de nieuwe hoofdlamp van Petzl zal u niet ontgaan zijn. De Petzl Nao is een van de meest revolutionaire hoofdlampen op de trailrunning/ outdoor markt. Wat maakt de Petzl Nao zo bijzonder? In dit artikel lees je alles over de voordelen van de Petzl Nao voor u als gebruiker. Bent u nog niet in bezit van deze fantastische hoofdlamp bestel hem dan nu in onze webshop.

 

Belangrijkste redenen om voor de Petzl Nao te kiezen:

  • De Nao is de eerste reactieve hoofdlamp om de markt. Dit betekend dat de lamp zich aanpast naar uw persoonlijke wensen. Wil je meer licht dan geeft de Nao meer licht. Wil je minder licht, bijvoorbeeld bij het lezen van kaarten, dan reageerd de Petzl Nao direct en past de felheid van de lichtbundel aan.
    nao performance
  • De Petzl Nao is volledig te personaliseren. Bij aankoop van een Nao heb je de mogelijkheid om een account aan te maken in OS van Petzl, een gratis te downloaden programma, waarin je de eigenschappen van de Petzl Nao volledig naar je eigen hand kunt zetten.
  • De Petzl Nao is voorzien van een Lithium accu die zeer gemakkelijk is te laden d.m.v de USB aansluiting van uw computer.
  • Draagcomfort is ongekent hoog. Door de constructie van de draagbanden voelt de Petzl Nao zeer comfortabel aan maar misschien wel belangrijker deze hoofdlamp zit ongekend stabiel op je hoofd.

Naast de bovengenoemde omschrijvingen is heeft Petzl een video ontwikkeld waarin zeer gedetailleerd wordt uitgelegd hoe de Petzl Nao werkt. Bekijk hier de video:

Petzl Nao werkt hij!?

De Petzl Nao is een tijd niet op voorraad geweest, maar van de week kregen we de eerste exemplaren weer binnen.
Bekijk en bestel ze nu in onze webshop.