Uw voeten zijn ons een investering waard! Daarom opent Rene Vos een compleet vernieuwd professioneel voet/ podologisch centrum! 

Vanaf zaterdag 8 maart is ons vakkundig voetcentrum operationeel – kom langs.

Onze winkel bestaat 17 jaar en onze grote voorliefde voor alles wat met voeten en schoenen te maken heeft is de solide basis. Tien jaar geleden haalden Marc en René hun vakdiploma sport-podologie A. Sindsdien hebben veel mensen geprofiteerd van professioneel advies voor onbezorgd wandelen en sporten.

Register podoloog:
Eind 2012 kreeg Rene het pas echt op zijn heupen. Hij zei: ” Ik ga nog een stap hoger en mijn kennis verbreden!”. En met succes! In 2013 werd René gediplomeerd registersportpodoloog B.

Van trailrunning naar een volwaardige hardloopspecialist!

Na 2 jaar actief te zijn met onze collectie trailrunning kregen we steeds vaker de vraag naar hardloopschoenen voor op de weg. Aangezien deze wens steeds sterker werd zijn we er vorig jaar concreet mee aan de slag gegaan en heeft dit – na een ingrijpende verbouwing geleid tot een volwaardig voetcentrum waar we trots op zijn. Want zoals u van ons gewend bent: Als we iets doen doen we het goed!

Voetencentrum en Podologisch advies

Met ingang van dit weekend vindt u achter in onze winkel een volledig professioneel voetcentrum met een loopbaan van maar liefst 15 meter waarmee een dynamische meting wordt verricht. Op deze baan wordt uw looppatroon snel en duidelijk in kaart gebracht met videocamera’s en gespecialiseerde software. Samen met u bekijken we de beelden en bepalen we de juiste keuze van de schoen(en).

Ook beschikken we een 2D scanner waarmee we perfect de statische weergave in beeld brengen van uw voet. Een absolute garantie voor optimaal loopcomfort bij wandelen en sporten!

Na de meting gaat u de schoen eerst buiten proberen voor u ze koopt zodat u goed voelt en echt zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Trek dan ook een makkelijke broek aan bij uw bezoek aan ons.

Naast advies aan (fanatieke) wandelaars en sporters adviseren we u ook wanneer u te kampen heeft met ‘moeilijke voeten’ en loopproblemen (lees verder).

Echograaf
Vanaf 1 juli beschikken we over een eigen echograaf waarmee we in uw voet kunnen kijken. Daarmee kunnen voetproblemen als hielspoor gevonden worden. Omdat we over de juiste en professionele meetapparatuur beschikken, zijn we in staat om bij eventuele blessures of problemen in en aan uw de voet door te verwijzen naar collega paramedici. Onze honger naar kennis is altijd groot; daarom laten we ons continu informeren en (bij)scholen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van podologie.

knopje-afspraak

 

Kortom, reden genoeg een afspraak te maken met een van onze specialisten. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie.