Twee bekende namen uit Gorssel gaan samenwerken: René Vos en Karien de Boer. René bekend van de outdoor- & wintersportwinkel is bevoegd sportpodoloog en master bootfitter. Hij kan klanten met voetproblemen comfortabele wandel-/harloop-, skischoenen en/of zooltjes op maat leveren. Karien is fysiotherapeut en behandelt patiënten met klachten aan rug, benen en voeten.

Samen staan we sterk! 

Fysiotherapie en sportpodologie zijn een perfect verlengstuk van elkaar. Karien de Boer licht toe: “Bij een fysiotherapiebehandeling loop ik wel eens tegen bijvoorbeeld een knieklacht aan die maar niet voldoende herstelt, omdat de oorzaak een doorgezakte voet is. Dan kan een goede ondersteunende zool heel veel verbetering geven”. “Daarentegen kan het ook zijn dat de zolen goed zijn aangemeten, maar dat er sprake is van bijvoorbeeld een bekkenblokkade, waardoor voet- of beenklachten blijven bestaan. Dan kan een aanvullende behandeling van een fysiotherapeut of manueel therapeut heel heilzaam werken.” Van concurrentie is dus geen sprake tussen deze twee ondernemers, sterker nog ze versterken elkaar door kennis en kunde met elkaar uit te wisselen. Waardoor de klant nog beter geholpen kan worden.

Gezamenlijk inloopspreekuur

Op vrijdag 28 november van 19.00 tot 22.00 uur is een eerste inloopspreekuur bij René Vos aan de Hoofdstraat 39. Onder het genot van een drankje kunt u tijdens dit spreekuur vrijblijvend informatie ontvangen over podologie en fysiotherapie. Ook kunt u bespreken of u voor een specifieke klacht een afspraak moet maken, waarna verder onderzoek zal vervolgen.