Account

Hoofdmenu

meer info René Vos Outdoor & Sport
Uw winkelwagen

Informatie over Sea to summit Comfort light mat large

Niet in voorraad

€ 169,95
-

Productspecificaties

Afmetingen 201 x 64 x 6,3 cm
Merk Sea to summit
Model Comfort light large
Maat .
Gewicht 575 gram
Pakvolume 8,5 x 20 cm
Isolatie waarde 1

Air Sprung CellsAir Sprung Cells is de belangrijkste technologie van onze slaapmatten collectie en is de reden waarom je veel beter slaapt op een Sea to Summit Slaapmat. In tegenstelling tot de gewone tussenschotconstructie Sea to Summit slaapmatten zijn gemaakt door gebruikmaking van een punt-las patroon om een groot oppervlak te creëren van luchtcellen die met elkaar in verbinding staan: “Air Sprung Cells” Ze werken eigenlijk hetzelfde als een pocket matras. Iedere cel kan dan onafhankelijk naar de vorm van je lichaam veranderen, waardoor het zachter en veel comfortabeler aanvoelt en de druk veel beter kan worden verdeeld.


Comfort Light Hybrid Layer design  De Comfort Light range biedt u een dubbele laag constructie in het torsogedeelte voor maximaal comfort en isolatie en een enkele laag in het hoofd en been gedeelte waar het minder van belang is. 
Dual layer constructie gebruikt twee onafhankelijke hoge resolutie lager die het lichaamsgewicht beter verdelen over meerdere cellen. De twee lagen bieden meer isolatie en veerkracht en geven hierdoor meer comfort aan het lichaam.


Multi functioneel ventielOm het opblazen en laten leeglopen heeft Sea to Summit een multi functioneel ventiel ontwikkeld. Het ventiel integreert een inlaatopening met een ventiel wat luchtuitstroom voorkomt voordat je het ventiel afsluit. Tevens zit er een fijne afstelmogelijkheid in om de juiste hoeveelheid lucht te regelen in één compact zeer dun geheel.


Opblaas en  luchtuitstroom trek doppen zijn makkelijk door kleurcode te herkennen.


40D Nylon face fabric   We hebben de 40D nylon face stof ontwikkeld om de balans te zoeken tussen gewicht en duurzaamheid. Aan de binnenkant hebben we een fel wit TPU aangebracht om het materiaal luchtdicht te maken en te kunnen lassen. Op de buitenkant brachten we een dunne PU coating aan om de gladheid van het oppervlak te verminderen, te versterken tegen scherpe voorwerpen en het repareren te vergemakkelijken door middel van zelfklevende plakkers.


20D Nylon Internal fabric Ook hebben we een lichtgewicht versie ontwikkeld van 20D nylon met TPU  op beide oppervlakken gelamineerd voor een beter dubbelzijdig lasbaar materiaal. Dit wordt gebruikt bij de fabricage van onze dubbel-laagse offset Air Sprung Cell matten.


Extrusion TPU laminationOnze TPU coating is toegevoegd aan een proces uit de medische en luchtvaartindustrie. Extrusion Lamination is meer duurzaam, consistent en stelt ons in staat om ons eigen TPU recept te gebruiken. Het is absoluut beter dan het rol op rol lagen systeem in alle andere outdoor producten wat kan leiden tot lagenscheiding in het productmateriaal.


We hebben ook een anti microben behandeling geïntroduceerd in het TPU om schimmel en bacterievorming tegen te gaan in de matras. We hebben twee superieure oppompmogelijkheden, de luchtstroom en de  jetstroom via een pomp. De anti – micro behandeling is er voor bedoeld dat je ultra licht onderweg kan gaan zonder pomp en de mat kan opblazen met je adem.


STUFF sacks ( opbergzakken)  en repair kits ( reparatiesets)         


     
Alle Sea to Summit slaapmatten worden geleverd met een kwaliteits opbergzak exact op maat van de mat. Er wordt ook een kleine reparatiekit bijgeleverd bestaande uit zes zelfklevende plakkers voor het snel repareren van lekkages in het veld en een paar reserve one-way siliconen luchtkleppen.


Schrijf uw eigen review

Alleen geregisteerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Log, eerst in of registeer

Vergelijkbare producten