Account

Hoofdmenu

meer info René Vos Outdoor & Sport
Uw winkelwagen

Laat je adviseren bij de aanschaf van Superfeet binnenzolen

Laat je adviseren bij de aanschaf van Superfeet binnenzolen.

Ga je binnenkort een flinke wandeltocht maken of op hiking vakantie? Dan is het belangrijk dat je goede stabiliserende binnenzolen in je wandelschoenen hebt. De specialisten van René Vos adviseren je bij het kiezen van de juiste Superfeet binnenzolen. Superfeet maakt diverse modellen binnenzolen om de pasvorm en het comfort van verschillende typen schoenen te verbeteren. De binnenzolen zijn ontworpen naar het model van de schoen en het volume in de schoen.

Het belang van goede binnenzolen

Goede binnenzolen brengen belangrijke voordelen met zich mee,  namelijk:

  • Meer stabiliteit in voet en lichaam;
  • Verbeterde pasvorm in de schoen (dus minder wrijving en de daaruit voortvloeiende problemen);
  • Verbeterde demping. De zool heeft namelijk een diepe hielkuip. Het vet onder de voet kan niet weg en je loopt weer op je natuurlijke schokdemping.

De Superfeet  binnenzolen  zullen ervoor zorgen dat diverse klachten, zoals hielspoor,  knobbels, kramp onder de voet, brandend gevoel onder de bal van de voet, blaren, gezwollen enkels, zwarte teennagels, botgroei aan hielbot of aan de zijkant van de voet en heup en knie- of rugklachten verdwijnen of sterk verminderen. 

Het is daarbij wel belangrijk dat de binnenkant van de schoen vlak is. De Superfeet binnenzool moet namelijk vlak in de schoen liggen. Verder moet de gebruiker van de Superfeet binnenzool de benen en voeten even de tijd geven om te wennen aan de extra ondersteuning van de zool.

Herken je één van deze klachten? Maak dan een afspraak met één van onze sportpodologen, Marc of René. Ze geven je graag podologisch advies en service op maat. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon binnen lopen in onze buitensport winkel in Gorssel.

 

René Vos Weblog met buitensport tips

28.08.2018 Bescherm je tegen insecten met de kleding van Craghoppers! Lees meer
09.08.2018 Waarom een Fjällräven wandelbroek? Lees meer

Advies bij de keuze van wandelschoenen

Heb je moeilijke voeten? Onze sportpodologen analyseren je voet en zorgen voor een schoen die zorgt voor minder pijnlijke en vermoeide voeten.

  1. Maak een afspraak