April 2012 kwam Suunto (bekend als producent van buitensport horloges) als eerste op de markt met een horloge dat op basis van een GPS je positie kan bepalen.

Het Suunto Ambit sporthorloge combineert een GPS, hoogtemeter, 3D-kompas en een uitgebreide hartslagmonitor in een robuust polshorloge dat geschikt is zowel voor gebruik in de bergen als in het dagelijks leven op kantoor en in de sportschool. De Suunto Ambit is een zeer complete buitensportklok die van alle gemakken is voorzien.

Suunto Ambit de nieuwe generatie Ambit 2 en Ambit 2S

Met de komst van de Ambit 2 en Ambit 2S is de collectie van Suunto sporthorloges compleet voor elke gelegenheid. Of het nu een multisport trainingsessie betreft of een serieus outdooravontuur.

Ambit2 S – Het GPS-horloge voor atleten

De nieuwe Suunto Ambit2 S is een lichtgewicht en slank GPS-horloge voor multisport atleten, dat alle features in zich heeft die nodig zijn voor fietsen, hardlopen, zwemmen en multisport training. De GPS biedt nauwkeurige pace (tempo), routenavigatie en tracking, terwijl de hartslagmonitor je laat trainen in de voor jou meest ideale hartslazone.

Ambit2 – de GPS voor ontdekkers, buitensporters en atleten

Suunto lanceert ook de Ambit2, die voortborduurt op het succes van het bekroonde Suunto Ambit sporthorloge. Het horloge bevat uiteraard de bekende Suunto outdoor-features zoals routenavigatie, barometrische informatie, een hoogtemeter met FusedAlti, 3D kompas en andere outdoor-specifieke functies. Daarnaast heeft de Ambit2 alle trainingfuncties van de Ambit2 S.

Verpakt in een met glasvezel verstevigde behuizing en een batterijduur tot wel 50 uur in GPS modus is de Ambit2 het ultieme horloge voor serieuze avonturiers, ontdekkers en multisport-atleten. De saffierglas-uitvoering van de Ambit2 (afgebeeld in het midden) is voorzien van een ring van geborsteld staal en saffier kristalglas, daarmee extra stijl gevend aan de extreme functionaliteit van de Ambit2.

Bekijk nu de gehele Ambit collectie in onze webshop.