René Vos tentenshow: Zaterdag 25 en zondag 26 mei in Gorssel

Zoals je van ons gewend bent zetten we onze gehele collectie tenten voor je op. De Roskamweide in Gorssel wordt gevuld met meer dan 90 verschillende modellen.

Ben je op zoek naar een eenvoudige bijzettent, grote familie tent, of een lichtgewicht trekkerstent? Grijp dan dit weekend je kans en profiteer van 10% korting.

De winkel in Gorssel en de tentenshow op de nabij gelegen Roskamweide in Gorssel zijn zaterdag van 9.30 – 17.00 uur geopend, zondag kunt u ons van 11.30 – 17.00 uur bezoeken.

Neem alvast een kijkje in onze tentencollectie.

Gratis rugzak bij besteding vanaf € 500

daypacks_rene-vosAlleen dit weekend krijg je bij besteding vanaf €500 een gratis dagrugzak ter waarde van €75 *.

* De rugzak kan afwijken van de rugzakken die in de afbeelding getoond worden.

Verrekijker show; Bynolyt en Zeiss

bynolyt_verrekijkers_rene-vosNaast de tentenshow organiseren wij dit weekend ook een verrekijkershow. Speciaal voor dit weekend is dé verrekijker specialist van Bynolyt en Zeiss aanwezig. Hij kan je als geen ander adviseren over de verschillende modellen.

Alleen dit weekend geven wij tot 20% korting op diverse Bynolyt verrrekijkers.

Tips van survivalexpert Ewoud Ruesink

ewout_ruesink_rene-vosOok tijdens deze tentenshow zal onze survivalexpert Ewoud aanwezig zijn om je alles te vertellen over koken op open vuur. Daarnaast heeft hij weer diverse tips om vuur te maken. Speciaal voor de kinderen organiseert hij weer een wedstrijd vuurmaken zoals bekend van expeditie Robinsson.

Lees hier Ewoud’s blog