Account

Hoofdmenu

meer info René Vos Outdoor & Sport
Uw winkelwagen

Rene Vos biedt Voshaar cursisten voordeelpakket

René Vos Outdoor & Sports en de Voshaar werken al een aantal jaren samen. Speciaal voor de studenten en cursisten hebben we daarom een speciaal kleding programma ingericht. De kleding in dit pakket is online te bestellen maar uiteraard helpen wij je liever gewoon in onze winkel. Vaak net zo makkelijk als het gaat om het bepalen van de juiste maat. En een retourtje Eibergen- Gorssel valt ook wel weer mee. Met een half uurtje ben je in Gorssel en de koffie staat altijd voor je klaar. Weet je welke maat je nodig hebt? Geen probleem bestel dan gewoon online. Als je vervolgens een keer in de buurt bent kom je gewoon alsnog een kopje koffie drinken!

Voshaarcursisten en studenten kopen met korting.

Als cursist/ student van de Voshaar kun je in onze winkel profiteren van kortingen op het gehele assortiment. Het standaard kortingspercentage dat voor jullie geld is 15%. Echter de kleding die in het kledingpakket zit kun je vaak kopen met hogere kortingen a 20%, let wel op; de kleding in het kledingpakket is verkrijgbaar tot en met 15 oktober, daarna geld op is op. 

Heb je na 15 oktober spullen nodig geldt nog steeds het aantrekkelijke korting van 15%. 

Kleding bestellen uit het kledingpakket hoe gaat dat?

Op onze website vind je een speciale pagina voor jou als voshaarcursist/ student. De kleding op deze pagina is speciaal voor jullie gereserveerd en heeft een speciale prijs (-/-20%). De kortingen op deze producten krijg je door het invullen van een speciale kortingscode die je bij je introductie krijgt. Ruilen of terugsturen mag maar de retourkosten zijn voor jou. Weet je niet welke maat je nodig hebt? Kom dan gewoon even langs!

 

Meld je nu aan als student of cursist van de voshaar en krijg jouw persoonlijke kortingscode!

* Verplichte velden

 

 


 

 

Bekijk hier het kledingpakket!

Wij wensen jullie veel succes en plezier met de activiteiten op de Voshaar en ver daarbuiten. 

 

Het VOSSENTEAM 

 

René Vos Weblog met buitensport tips

28.08.2018 Bescherm je tegen insecten met de kleding van Craghoppers! Lees meer
09.08.2018 Waarom een Fjällräven wandelbroek? Lees meer

Advies bij de keuze van wandelschoenen

Heb je moeilijke voeten? Onze sportpodologen analyseren je voet en zorgen voor een schoen die zorgt voor minder pijnlijke en vermoeide voeten.

  1. Maak een afspraak