Account

Hoofdmenu

meer info René Vos Outdoor & Sport
Uw winkelwagen
Categoriën
Filter
Filter

Verfijn keuze

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
K2 lawinesonde- K2 Carbon probe- Rene Vos Outdoor & Sports
€ 79,95
ABS airbag- ABS Vario 25L- Rene Vos Outdoor & Sports

Niet in voorraad

Sorteer op Van hoog naar laag sorteren

Meer informatie over Lawine veiligheid

Lawines zijn de nachtmerrie van iedere wintersporter.

Wie kent het niet; wakker worden en het enige wat je ziet zijn witte poedervelden de droom van iedere skiër en snowboarder. Dit wordt een dag vol poeder plezier. Helaas gebeurd het maar al te vaak dat skiërs en snowboarders onvoorbereid op pad gaan.

Skiën/ snowboarden door de maagdelijk witte poeder is het mooiste wat er is en het hoeft niet persee gevaarlijk te zijn. Zorg ervoor dat je op pad gaat met de juiste materialen een lawinepieper, een sonde, en een schep mogen in ieder geval niet ontbreken aan je basis uitrusting. Immers een lawinepieper zorgt ervoor dat je gevonden kunt worden zodra je onder de sneeuw terecht komt, de sonde zorgt ervoor dat men weet hoe je ligt en met de schep kan je uit gegraven worden.

Om de overlevingskans te vergroten zijn er speciale airbags of lawinerugzakken op de markt die voorkomen dat je helemaal onder de sneeuw bedolven wordt. Deze airbags zijn er van bijvoorbeeld merken als ABS en BCA. Bent u regelmatig buiten de piste te vinden dan raden wij u sterk aan om een airbag of lawinerugzak mee te nemen. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om deze rugzakken te huren.

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen; Zorg ervoor dat je niet in een lawine komt. In onze collectie zitten de volgende producten die het skiën buiten de piste/ offpiste een stuk veiliger maken.

René Vos Weblog met buitensport tips

28.08.2018 Bescherm je tegen insecten met de kleding van Craghoppers! Lees meer
09.08.2018 Waarom een Fjällräven wandelbroek? Lees meer

Advies bij de keuze van wandelschoenen

Heb je moeilijke voeten? Onze sportpodologen analyseren je voet en zorgen voor een schoen die zorgt voor minder pijnlijke en vermoeide voeten.

  1. Maak een afspraak