Specialist op het gebied van:

Advies op maat? Maak nu een afspraak »

Partners

Onze winkels hebben verschillende samenwerkingsverbanden waaronder de volgende: 

Hiking adventures

Hiking & Adventures (www.hiking-adventures.nl) is een jonge organisatie maar heeft met haar teamleden een schat aan ervaring op het gebied van Outdoor,Buchcraft hikings en sportgerelateerde activiteiten.
Wij staan voor dynamiek, doorzettingsvermogen, avontuur en natuur en verzorgt voor verschillende groepen meerdaagse trektochten door prachtige natuurgebieden, dichtbij en wat verder weg. o.a Fjallraven classic, Schotland, Toubkal, MontBlanc, IJsland enz. Met ‘Adventures’ benadrukken we onze bushcraft en survivalactiviteiten en de sportieve en inspirerende uitdagingen die wij bieden voor mountainbikers, hardlopers en andere avontuurlijke sportievelingen. Dit alles bieden we aan voor iedereen. Onze Hikings en Adventures zijn voor elk niveau; van laagdrempelig tot zeer sportief.

Bekijk meer op: https://www.hiking-adventures.nl/

Apeldoornse 4 daagse

Vier dagen wandelen in de natuur rond Apeldoorn

Wandelen langs een kabbelend beekje, over licht glooiende heidevelden, door een zandverstuiving of door uitgestrekte bossen. Wandelen rond Apeldoorn is wandelen door pure natuur, met als extraatje de kans om edelhert, ree of wild zwijn te spotten. Vanaf de tweede dinsdag in juli is de Veluwe weer het gebied waar vier dagen achtereen wandeltochten worden uitgezet van, naar vrije keuze, gemiddeld twaalf, twintig, dertig, veertig of vijftig kilometer lengte.

De 67e Cantharel Internationale 4Daagse van Apeldoorn 14 t/m 17 juli 2020

Het is de week van de 67e Cantharel Internationale 4Daagse Apeldoorn (14 t/m 17 juli 2020), maar gelijktijdig en over dezelfde parkoersen als ‘de groenste vierdaagse van Nederland’, zijn er de vier Apeldoornse wandeldagen: ‘losse’ wandeldagen voor wie geen vierdaagse wil wandelen, maar kiest voor één, twee of drie sportieve dagen. Dagen waarop volop kan worden genoten van de Veluwse natuur, de gezellige sfeer van het evenement, de rustplaatsen en de finishlocatie, waar de wandelaars elke dag met muziek worden onthaald.

Zeker de wandelaar die kiest voor de kortere afstanden kan in alle rust genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft.

Het start- en finishterrein is gelegen aan de bosrand, zodat de wandelaars al direct na de start de natuur in gaan. Behalve bos en heide bieden de routes, afhankelijk van de gekozen afstand, ook passages door Natuurpark Berg en Bos, het paleispark van Kroondomein Het Loo en gezellige Veluwse dorpjes.

Inschrijven kan via  https://www.4daagseapeldoorn.nl/deelnemen/inschrijven/

Voor meer over de Apeldoornse Vierdaagse zie: www.4daagseapeldoorn.nl of www.facebook.com/vierdaagseapeldoorn/

Gorssel

Hoofdstraat 39

7213 CP Gorssel

Openingstijden MA Gesloten DI 10:00 - 18:00 uur WO 10:00 - 18:00 uur DO 10:00 - 18:00 uur VR 10:00 - 18:00 uur ZA 09:30 - 17:00 uur ZO Klik hier voor koopzondagen
Apeldoorn

Asselsestraat 59

7311 ED Apeldoorn

Openingstijden MA Gesloten DI 09:30 - 17:30 uur WO 09:30 - 17:30 uur DO 09:30 - 17:30 uur VR 09:30 - 17:30 uur ZA 09:30 - 17:00 uur ZO Klik hier voor koopzondagen
× Hoe kunnen wij je helpen?