Helaas kan ons hardloop evenement geplant op 24 mei NIET DOORGAAN. We zullen zo snel mogelijk een nieuwe datum kenbaar maken!! Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op!!

Koop een paar hardloopschoenen en krijg eenmalig 20% korting op alle hardloopkleding.Exclusieve acties voor deelnemers:

  • Gratis goody-bag met een waardebon van €10,-

Nu hoor ik u denken een Oriëntatieloop? Wat is dat!?? Heel eenvoudig maar toch even een korte uitleg.

Een Oriëntatieloop wat is dat nu eigenlijk?

Je krijgt als opdracht om een aantal punten in het bos op te zoeken. Je kiest je eigen route om naar het volgende punt te komen. Als hulpmiddel gebruik je een gedetailleerde kaart en kompas. De bedoeling is dat je als snelste alle punten verzameld in de juiste volgorde.

De gedetailleerde kaart krijg je bij de start uitgereikt hier staan alle punten op die je in het bos moet zien te vinden. Deze punten heten posten, en moeten in een van te voren afgesproken volgorde worden gelopen. Met behulp van een kompas kun je altijd het Noorden bepalen om zo de juiste route te vinden.

Hoe herken ik de posten?

In het terrein zijn verschillende posten uitgezet. Bij elke post hangt een vlag die goed zichtbaar is. Bij deze vlag hangt een kniptang waarmee je een knipje maakt in je controlekaart. Aan de finish wordt gecontroleerd of je alle posten in de juiste volgorde hebt gehaald.

Nog nooit een oriëntatieloop gedaan?

Je bent zeker niet de enige, maar schroom niet om je in te schrijven, de posten zijn gemakkelijk te vinden. Iedereen kan dit!