Account

Hoofdmenu

meer info René Vos Outdoor & Sport
Uw winkelwagen

Skischoenen op maat- Onze bootfitters helpen je graag

 

Pijnlijke voeten in skischoenen wie kent het niet? Het komt helaas nog veel te veel voor. Dit is dan ook de belangrijkste reden waarom wij skischoenen op maat verkopen. Of je nu een fanatieke racer, recreatieve of gewone skiër bent, onze bootfitters passen elke schoen aan naar jouw voet. Het lastige van skischoenen is namelijk dat deze gemaakt zijn van een hard kunstof die niks mee geeft. Kortom kleine oneffigheden aan de voet kunnen al voor problemen zorgen.

Altijd pijnlijke voeten in skischoenen? Wat kunnen wij voor je doen?

Jouw eigen skischoenen aan laten passen:
 

Uw skischoenen zijn nog goed maar zitten niet optimaal. Uiteraard helpen wij je graag en daar waar mogelijk passen wij jouw huidige skischoenen aan. Onze bootfitters zullen bij het begin beginnen om er zo achter te komen wat er te verbeteren is aan jouw eigen skischoen. Voordat we van start zullen gaan maken we eerst een situatieschets van jou als skiër. Wat zijn je verwachtingen? Hoe ski je? Zodra we hier een duidelijk beeld van hebben zal onze bootfitter aan de slag gaan.

Skischoenen op maat: 
 

Skischoenen op maat, ik hoor je denken: is dat niet een beetje overdreven, ik ga maar 1 of als ik geluk heb 2 weekjes per jaar. Overdreven is dit zeker niet! Want wie kent het niet? Pijnlijke voeten in skischoenen! Het probleem met skischoenen is dat deze gemaakt worden op basis van de gemiddelde voet, maar helaas komt de “gemiddelde voet” maar wat weinig voor. Dit is waar onze bootfitters aan het werk gaan. Veelal zijn kleine aanpassingen in de shell (buitenkant van de skischoen) of de binnenschoen al voldoende om jouw skiplezier aanzienlijk te vergroten. Om tot de best passende skischoen te komen werken onze bootfitters volgens een vast onderzoeksschema waarbij zij de gehele voet analyseren en kijken naar mogelijke probleempunten zodat ze deze preventief kunnen aanpakken. 

Een skischoen op maat laten maken hoe gaat dit in zijn werk? 

Eigenlijk is het heel eenvoudig, via onderstaand formulier maak je een afspraak met Bas of René (onze bootfitters). Tijdens deze afspraak wordt je voet aangedachtig gemeten en geanalyseerd, word je skigedrag besproken en wordt er een plan van aanpak gemaakt. Afhankelijk van jouw klachten en de uitkomst van de eerst screening bepalen we welke oplossing voor jou het beste is.

 

 

 

René Vos Weblog met buitensport tips

28.08.2018 Bescherm je tegen insecten met de kleding van Craghoppers! Lees meer
09.08.2018 Waarom een Fjällräven wandelbroek? Lees meer

Advies bij de keuze van wandelschoenen

Heb je moeilijke voeten? Onze sportpodologen analyseren je voet en zorgen voor een schoen die zorgt voor minder pijnlijke en vermoeide voeten.

  1. Maak een afspraak