“Alles minder dan 90mm onder de voet is langlauf”.

Een mooie uitspraak van een snowboarder die weer terug is op de ski’s. Een beetje gekscherend natuurlijk maar het geeft wel aan welke ontwikkeling er gaande is in de wintersportmarkt.

Waar snowboarden 10 jaar geleden een echte hype was, zien we nu dat steeds meer snowboarders naast hun board ook weer kiezen voor de ski’s. Natuurlijk zul je een snowboarder niet op een slalom of race ski zien, Twintips en de brede bakken dat is wat deze groep wintersporters wil.

Met de komst van de zogenaamde all mountain freeride ski’s, brede ski’s met rocker, wordt het skiën ineens weer interessant. De skis maken het mogelijk om het zelfde gevoel te krijgen als op een snowboard. En laten we eerlijk zijn, wie wil er niet gezien worden op een van deze knalbakken:

Line Influence 115
Line Influence 115

 

Armada AKJJ 

armada AK JJ blog
Mede de opkomst van deze skis heeft ons doel besluiten om te stoppen met snowboards en verder te gaan met de nieuwe ontwikkeling in skis. Dit betekend dat wij onze snowboards gaan uitverkopen.

Snowboards voor bodemprijzen!

snowboards

Door de ontwikkeling in de ski markt hebben wij de keuze gemaakt om dieper en breder te gaan in de skicollectie. Dit betekend helaas dat we stoppen met snowboards. Dit betekend voor de snowboarders dat dit HET moment is om een nieuwe board aan te schaffen. Alle nieuwe snowboards, bindingen en snowboardschoenen worden verkocht met 50% korting.