De zomervakantie staat weer voor de deur. Tijd om de laatste inkopen te doen voordat je echt kunt gaan kamperen. Onze kampeerafdeling is al jaren zeer uitgebreid. Nieuw dit jaar in onze collectie zijn een aantal productgroepen die we graag nog even  nader willen toelichten. Het gaat hier om kampeeraccessoires die echt niet mogen ontbreken in jouw kampeeruitrusting.

Kelly kettle:

Even snel waterkoken voor een lekker kopje koffie maar sh*t je gas is op of even geen bezine in de buurt. Daar gaat je lekkere bakje koffie. Met de producten van Kelly Kettle heb je dit probleem nooit. Het enige wat je nodig hebt is een firestick en hout. Onze survivalexpert Ewoud laat zien hoe het werkt.

Meer over Kelly Kettle vind je hier, bekijk en bestel nu. Voor een demonstratie bezoek onze winkel!

Light my fire

De producten van light my fire zijn niet helemaal nieuw in onze winkel, echter de collectie is wel erg uitgebreidt door de volledig nieuwe wand in onze winkel. Artikelen die echt niet mogen ontbreken aan jou kampeeruitrusting zijn:

Firestick

Vuurmaken is niet moeilijk, zeker niet met de fire stick van Ligth my fire. Of het nu regent of stormt de firestick maakt altijd vuur. Dus de lucifers kun je voortaan thuis laten.

Bekijk en bestel de firestick nu in onze webshop.

 

Grandpa’s fire fork

Lekker bij het kampvuur marchmellows, of broodjes roosteren dat is toch het mooiste wat er is. Met Grandpa’s fire fork wordt dit wel heel gemakkelijk en leuk. En gave gadget die je altijd kunt gebruiken.
Bekijk en bestel Grandpa’s fire fork nu!

 

Mealkit 2.0

Met de Mealkit 2.0 heb je simpelweg alles in één; 2 borden, 2 snapboxes inclusief een mililiter indicatie, snijplank, spork (mes, vork en lepel combinatie), en een opvouwbare beker (alles is BPA vrij) en verkrijgbaar in verschillende kleuren. En dit alles lichtgewicht en dus zeer handig voor alle trektochten en vakanties.

Bekijk en bestel de mealkit 2.0 nu in onze webshop

Kortom het is zeker de moeite waard om weer eens een bezoek te brengen aan onze winkel.

Graag tot zien in onze winkel,

Bas