Het wintersportseizoen komt er weer aan, wij zijn alweer een paar maanden bezig met de voorbereidingen. We zijn erg blij om te kunnen melden dat we als een van de weinigen in Nederland ons verder hebben kunnen profesionaliseren door de aanschaf en toewijzing van een 3D scanner in samenwerking met Fischer skischoenen.

Fischer 3d analyse zoomVoetmeting in 3D voor nog beter advies:

Naast onze vakkennis en expertise op voetengebied helpt deze scanner ons met het \verzamelen van data over jouw voet. Exacte afmetingen, breedte/lengte van de voet, hoogte van de wreef en allerlei andere data worden in mum van tijd getoond door de scanner en gemakkelijk opgeslagen in ons klantenbestand waardoor we je de perfecte schoen kunnen aanmeten.

 

Pijnlijke voeten in skischoenen? Skischoenen op maat zijn de oplossing:

Altijd last van pijnlijke voeten in skischoenen? Tintelende tenen, kramp onder de bal van je voet, druk op de wreef, extreem koude voeten, beurse scheenbenen, kortom zie jij er tegen op om de skischoenen weer een hele dag aan te moeten trekken? Onze bootfitters kunnen jou zeker helpen. Maar hoe werkt dit?

fischer banner fitzone systeem

Stappenplan aankoopskischoenen:

  • Maak een afspraak met een van onze specialisten/ bootfitters.
  • Samen met onze bootfitters bespreek jij jouw voetprobleem en wensen op de piste.
  • Na een gedegen voetonderzoek inclusief 3D scan en bewegingsanalyse kijken wij samen met jouw wat voor jouw de beste schoen is.
  • Wringt de skischoen toch nog op bepaalde plekken? Dan passen onze bootfitters de schoen aan op de punten waar nodig.
  • Nu is het tijd om te gaan testen, heb je nog problemen? Dan passen onze bootfitters jou schoenen gratis aan zodat je met een gerust hart de piste op kunt.

afspraken knop bootfitters